Ενδιαφέροντα Νέα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για ζευγάρια που θέλουν να γίνουν γονείς!

Αγαπητά ζευγάρια,

η περίοδος αυτή μπορεί να μας περιορίζει αυστηρά στα σπίτια μας και σε ελάχιστες μετακινήσεις, ωστόσο δεν χρειάζεται να περιορίσει και την επιθυμία σας να γίνετε γονείς.
Η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας και μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά ώστε να προχωρήσουμε μαζί, προς την επίτευξη του ονείρου σας, παρά τους περιορισμούς.

Για το λόγο αυτό και ανάλογα με τα βήματα που μπορεί ήδη να έχετε κάνει σε αυτό το ταξίδι προς την απόκτηση παιδιού, προτείνουμε τα εξής:

  1. Στην περίπτωση που προσπαθείτε να συλλάβετε και αυτό δεν έχει καταστεί δυνατόν το τελευταίο 6μηνο:

    Παρακαλώ καλέστε μας στο 210 4913529, προκειμένου να ορίσουμε ραντεβού για Συμβουλευτική συνεδρία εξ αποστάσεως μέσω ειδικής πλατφόρμας για την οποία θα λάβετε ενημέρωση στο email σας με αναλυτικές οδηγίες άμεσης πρόσβασης την ώρα που θα οριστεί το ραντεβού μας.

  2. Σε περίπτωση που ήδη έχετε υποβληθεί σε εξετάσεις γονιμότητας:

    Παρακαλώ να μας προωθήσετε τις εξετάσεις σας στο email: psath438@otenet.gr και στη συνέχεια εμείς θα σας καλέσουμε για μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τα αποτελέσματα.
    Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο θα ορίσουμε ραντεβού για Συμβουλευτική συνεδρία εξ αποστάσεως, μέσω ειδικής πλατφόρμας για την οποία θα λάβετε ενημέρωση μέσω email και αναλυτικές οδηγίες άμεσης πρόσβασης την ώρα που θα οριστεί το ραντεβού μας.

Η ομάδα μου κι εγώ είμαστε κοντά σας παρά τους περιορισμούς και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στο να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις προς όφελός σας.

Να είστε πάντα καλά και να φροντίζετε τους εαυτούς σας.

Παναγιώτης Ψαθάς