Οι Μονάδες Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Institute of Life είναι από τις πιο προηγμένες στην Ευρώπη και λειτουργούν μέσα στα κορυφαία και πιο σύγχρονα Μαιευτήρια, γυναικολογικές κλινικές και Ιατρικά Κέντρα στην Ελλάδα.

Συνδυάζοντας, το υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο που διαθέτει τα πλέον εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης εμβρύων, με το άριστο επιστημονικό προσωπικό, οι μονάδες της Institute of Life, είναι σε θέση να παρέχουν ό, τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη Ιατρική στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Η επιστημονική ομάδα της Institute of Life είναι πλήρως αφοσιωμένη στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού επιλέγοντας προσεκτικά και σχολαστικά την καταλληλότερη θεραπεία γι’ αυτό.

Στις Μονάδες Institute of Life, πραγματοποιείται πλούσιο ερευνητικό έργο πάνω στην εφαρμογή και εξέλιξη νέων τεχνικών εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και στη δημιουργία πολυκεντρικών μελετών.

Οι Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Institute Of Life δημιουργήθηκαν υπό την επίβλεψη της εταιρείας Embryotools και της κορυφαίας Εμβρυολόγου Dr. Gloria Calderon.  

Ο Δρ Παναγιώτης Ψαθάς είναι Ιδρυτικό μέλος της Institute of Life που δημιουργήθηκε το 2015 και έκτοτε λειτουργεί στα Μαιευτήρια Ιασώ και ΜΗΤΕΡΑ όπως επίσης και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.