Καριέρα ή Οικογένεια; 

Αν τo δίλημμα αυτό περνά από το μυαλό σου καθώς βλέπεις τη ζωή σου να εξελίσσεται, είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι πλέον

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
Γιατί σήμερα μπορείς να τα έχεις όλα!

Με την κρυοσυντήρηση ωαρίων μπορείς να «παγώσεις το χρόνο» και να διεκδικήσεις τη ζωή και την εξέλιξη που εσύ επιθυμείς.
Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

  Social freezing

  Η επιλογή της κατάψυξης ωαρίων για κοινωνικούς λόγους ή αλλιώς social freezing έρχεται ως απάντηση στα πιο σημαντικά διλήμματα των γυναικών παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες που το επιθυμούν να μεταθέσουν τη μητρότητα για αργότερα, όταν δηλαδή οι συνθήκες της ζωής τους το επιτρέψουν.

  Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

   Διατήρησε τη γονιμότητά σου,

   Δώσε προτεραιότητα στη ζωή και στους στόχους σου.

   Η κρυοσυντήρηση ωαρίων είναι Επιλογή Ισότητας.

   Τώρα μπορείς να «παγώσεις το χρόνο» και να διεκδικήσεις τη ζωή και την εξέλιξη που εσύ επιθυμείς.

   Γιατί αυτό είναι εφικτό σήμερα;

   Τα επιστημονικά δεδομένα από μεγάλες μελέτες μας δείχνουν σήμερα ότι τα κρυοσυντηρημένα ωάρια μπορεί να έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα με τα ωάρια που γονιμοποιούνται πριν καταψυθούν.
   Αυτό είναι πλέον πραγματικότητα χάρη στην πλέον εξελιγμένη τεχνική κρυοσυντήρησης, την υαλοποίηση (vitrification).
   Η υαλοποίηση είναι η διαδικασία υπερταχείας κρυοσυντήρησης ωαρίων, που εμποδίζει το σχηματισμό ενδοκυτταρικών κρυστάλλων με τη χρήση νέας γενιάς κρυοπροστατευτικών. Με την αποφυγή δημιουργίας ενδοκυτταρικών κρυστάλλων, τα κρυοσυντηρημένα ωάρια, προστατεύονται από μια πιθανή βλάβη κυρίως κατά τη διαδικασία της απόψυξής τους.
   Στο μέλλον όταν θα είστε έτοιμη να γίνετε μητέρα, τότε τα ωάριά σας θα αποψυχθούν και θα ακολουθηθεί η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

    

   Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Σχετικά Άρθρα