Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, Ενδιαφέροντα Νέα

Institute of Life – ΙΑΣΩ: Η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, με πιστοποίηση Diplomatic Council (DC) – Preferred Partner Hospital”

Το Institute of Life είναι η πρώτη Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΙΥΑ στην Ελλάδα, που λαμβάνει την πιστοποίηση “Diplomatic Council (DC) – Preferred Partner Hospital” για τις ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες που παρέχει σε Έλληνες και Διεθνείς ασθενείς.

Για το Ιnstitute Of Life είναι η δεύτερη «πρωτιά» μέσα σε λίγους μήνες, καθώς μόλις τον περασμένο Ιανουάριο έγινε η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, η οποία πιστοποιήθηκε, από τον πολύ αυστηρό, ανεξάρτητο, διεθνή φορέα πιστοποίησης Temos international, για την ποιότητα των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών και του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Η πιστοποίηση “Diplomatic Council (DC) – Preferred Partner Hospital” είναι μια παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση, η οποία χορηγείται μόνο σε σύγχρονες Μονάδες Υγείας, οι οποίες παρέχουν αποδεδειγμένα ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες.

To Institute Of Life με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι επισήμως η προτεινόμενη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από το Diplomatic Council σε όλες τις πρεσβείες, τα προξενεία και τα διπλωματικά σώματα ανά τον κόσμο, καθώς συμμετέχει πλέον και στην παγκόσμια λίστα ” DC – Preferred Partner Hospital Directory”.

To Diplomatic Council, έχει έδρα τη Χάγη και είναι ένας Διεθνής Οργανισµός Σκέψης (think tank), µε µέλη διεθνείς προσωπικότητες της διπλωµατίας, της πολιτικής, της βιοµηχανίας, της τέχνης και του αθλητισµού. Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της πιστοποίησης του Institute Of Life κατά TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισµό και TUV Hellas (TUV Nord) κατά ISO 9001 για το υψηλό επίπεδο των παρεχοµένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδοµές της.

Το Institute of Life – IASO, πιστοποιώντας τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας του, πρωτοπορεί κι ανοίγει επίσημα το δρόμο για την δημιουργία Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας, στον Τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευση των ειδικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Institute of Life – IASO, να παρέχουν ό,τι πιο προηγμένο στα ζευγάρια που τους εμπιστεύονται, προκειμένου να γίνουν γονείς, απ’ όποια χώρα του κόσμου κι αν προέρχονται.