Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, Ενδιαφέροντα Νέα

Η κρυοσυντήρηση ωαρίων δεν είναι ανάγκη είναι επιλογή

Μία επιλογή που μπορεί να σου προσφέρει το Institute of Life, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Μία πιστοποιημένη πρωτοποριακή μονάδα που δημιουργήθηκε μέσα στο «ΙΑΣΩ», την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα. Με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας προσφέρει σιγουριά σε όσους την επισκέπτονται από την πρώτη στιγμή.

Για κάθε γυναίκα, η μητρότητα είναι συνειδητή επιλογή και αναφαίρετο δικαίωμα. Η γονιμότητα όμως έχει χρονικά όρια και εδώ έρχεται η κρυοσυντήρηση ωαρίων για να δώσει τη λύση. Μία υπηρεσία του Institute of Life που σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να «παγώσεις τον χρόνο» και να επιλέξεις εσύ πότε θα γίνεις μητέρα. Τα κρυοσυντηρημένα ωάρια μπορεί να έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα και αυτό είναι μία πραγματικότητα που σου δίνει την ελευθερία να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή ανάλογα με τη δική σου προσωπική και κοινωνική κατάσταση. Συγχρόνως, είναι ένα βήμα προόδου για τη γυναίκα και την κοινωνία. Η κρυοσυντήρηση ωαρίων δεν είναι ανάγκη, είναι επιλογή. Μία επιλογή που τη στηρίζει η επιστημονική ομάδα του Institute Of Life και έχει την υψηλή τεχνογνωσία για να την πραγματοποιήσει.

Στις φωτογραφίες βλέπετε την επιστημονική ομάδα του Institute Of Life κατά την πρώτη δράση ενημέρωσης για το σημαντικό αυτό θέμα.