Υαλουρονικό οξύ &
Κολπική ξηρότητα

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κολπικής ξηρότητας μη διστάσετε να μας μιλήσετε γι΄ αυτό καθώς η αντιμετώπιση είναι απλή διαρκεί μόλις 10 λεπτά στο ιατρείο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής σας είναι άμεση!

  Kολπική ξηρότητα

  Έρευνες έχουν δείξει ότι το 70% των γυναικών με κολπική ξηρότητα παρουσιάζουν πόνο κατά την ερωτική επαφή, μειωμένη ερωτική διάθεση εξαιτίας του φόβου ότι θα πονέσουν, μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση, μειωμένο αυθορμητισμό, κακή ψυχολογία η οποία μεταξύ άλλων επιφέρει και σοβαρές επιπτώσεις στις σχέσεις με τον σύντροφό τους. Συνεπώς, η κολπική ξηρότητα, από οποιαδήποτε λόγο και να προέρχεται, έχει άμεση επίδραση στην ποιότητα ζωής μιας γυναίκας.

  Μέχρι πρόσφατα οι γυναίκες απέφευγαν να συζητήσουν με τον γιατρό τους και μπορεί να έφταναν να υποφέρουν ακόμα και ως 3 χρόνια πριν αποφασίσουν να ζητήσουν βοήθεια. Τα τελευταία χρόνια όμως όλο και περισσότερο οι γυναίκες αναζητούν λύση στο πρόβλημα αυτό, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η κολπική ξηρότητα δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού, διότι αφορά όλες τις γυναίκες και υπάρχει άμεση λύση.

  Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

   Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

   Το υαλουρονικό οξύ είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία της κολπικής ξηρότητας. Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, οι ιστοί της περιοχής του κόλπου επηρεάζονται ιδιαίτερα από τη μείωση της παραγωγής οιστρογόνων.

   Χωρίς οιστρογόνα, ο κολπικός βλεννογόνος λεπταίνει, ξηραίνει και καθίσταται ασθενέστερος. Ο κόλπος χάνει την ευλυγισία και την ελαστικότητά του. Οι φυσικοί μηχανισμοί προστασίας είναι λιγότερο αποτελεσματικοί, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο κολπικών μολύνσεων. Ως αποτέλεσμα, αυτές οι φυσικές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα της καθημερινής ζωής των γυναικών, όπως επίσης και τη σεξουαλική τους ζωή και κατά συνέπεια τη σχέση τους.

   Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την ενυδάτωση και αποκαθιστά την άνεση της ευαίσθητης περιοχής των γεννητικών οργάνων. Ο βλεννογόνος γίνεται λιγότερο ευαίσθητος στη φλεγμονή και τα σχετικά συμπτώματα μειώνονται. Ο πόνος, η  δυσπαρευνία, ο ερεθισμός και ο κνησμός, επίσης, μειώνονται. Η βελτίωση ή η διατήρηση της ποιότητας της ζωής της γυναίκας με κολπική ξηρότητα είναι το σημαντικό όφελος από τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ που επιτρέπει παράλληλα στη γυναίκα να διατηρήσει τη θηλυκότητά της.

   Η εφαρμογή του ιατρικού υαλουρονικού οξέος έχει άμεσα αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια χωρίς παρενέργειες

   Ξεχάστε ξηρότητα, δυσφορία, αίσθημα καύσου, πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή και χρόνιο ερεθισμό. Απολαύστε άμεσα ενυδάτωση με διάρκεια και βελτίωση του βλεννογόνου του κόλπου. Με μια μόνο εφαρμογή στο ιατρείο διάρκειας 10΄.

   Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.