ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Εσείς, κατεβάσατε την «έξυπνη» εφαρμογή μας;

Ερχόμαστε πιο κοντά σας, με τη νέα εφαρμογή του ιατρείου μας, που δημιουργήσαμε για εσάς!!!

Για να είστε σε άμεση επαφή με το γιατρό

Για να ενημερώνεστε με πρακτικές συμβουλές σε κάθε περίσταση (εγκυμοσύνη, θηλασμός, υπογονιμότητα κ.α.)

Για να λαμβάνετε όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα μας, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεστε!!!

iOS συσκεύες: https://itunes.apple.com/gr/app/panagiotes-psathas/id967804092?mt=8
Android συσκεύες: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jupitee.psathas

ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε το 2002 από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφολογία του Πανεπιστημίου Greenwich, στη Μεγάλη Βρετανία.

  • Το 2003 έγινε κάτοχος Master's of Science στην Ανθρώπινη Διατροφή και Δημόσια Υγεία από το Πανεπιστήμιο London Metropolitan, στη Μεγάλη Βρετανία.
  • Το 2012, στα πλαίσια της αναγνώρισης του πτυχίου της μέσω του ΔΟΑΤΑΠ, απέκτησε πτυχίο από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μεταπτυχιακή της μελέτη ήταν η κατανάλωση του αλατιού σε παιδιά ηλικίας 10 ετων, στη Μεγάλη Βρετανία. Εργάστηκε ως καθηγήτρια σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης των ειδικοτήτων «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής», «Αισθητικής», «Προσχολική αγωγή».
  • Το 2009 εργάστηκε ως κλινικός διαιτολόγος στο Τμήμα Διατροφής του Metropolitan Hospital στο Ν. Φάληρο και παράλληλα παρείχε διαιτητικές συμβουλές στους ασθενείς που λάμβαναν εξιτήριο από το νοσοκομείο.
  • Αρθρογραφεί για τις ιστοσελίδες smartdiet.gr και medNutrition.gr, καθώς και για άλλα portal υγείας και περιοδικά.
  • Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε ημερίδες και εκπαιδευτικά workshops σχετικά με τη διατροφή και την προαγωγή υγείας. Έχει κάνει ομιλίες με στόχο την διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων, καθώς και διαδραστικό παιχνίδι - "Μαθαίνουμε την Πυραμίδα της Διατροφής και τις Βιταμίνες" - σε παιδιά ηλικίας 3-4 ετών.
  • Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας της Χώρας του Καλύτερου και του medNutrition.gr. Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες που έχουν σχέση με τη διατροφή, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων της Ελλάδος, της Nutrition Society (Σύλλογος Διατροφολόγων Αγγλίας), της British Association for Parenteral and Enteral Nutrition και της American Society for Parenteral and Enteral Nutrition.
  • Εργάζεται ως κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος και ως καθηγήτρια στη Σιβιτανίδειο Σχολή για την ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής». Συνεργάζεται με την εταιρία "Quality Net - Βιωματικό Σχολείο" και έχει αναλάβει την διατροφική υποστήριξη του προγράμματος "Μέτρο, Ποικιλία, Κίνηση, Ευεξία".

Επίσης, σχεδίασε το πρόγραμμα σίτισης και επιμελήθηκε το φυλλάδιο διατροφής που μοιράστηκε στους γονείς με θέμα «Ποιες είναι οι ομάδες των τροφίμων;» στο πλαίσιο του έργου 1.4.γ/13 με τίτλο «Προώθηση δημιουργικών δραστηριοτήτων νηπίων στις υφιστάμενες δομές των βρεφονηπιακών σταθμών με στόχο την αλληλεπίδραση παιδιών μεταναστών και γηγενών» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 1.4/13 «Προαγωγή της διαπολιτισμικότητας ως θεμελιώδους μηχανισμού ένταξης των νομίμως διαμενόντων π.τ.χ. στην κοινωνία υποδοχής» της Προτεραιότητας 1 «Υλοποίηση δράσεων που εφαρμόζουν τις Κοινές Βασικές Αρχές για την ενταξιακή πολιτική των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση» του Ετήσιου Προγράμματος 2013 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών».

Στοιχεία επικοινωνίας: Μαρία Αρβανίτη - Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc - Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Αθηνών - MSc Διατροφή & Δημόσια Υγεία, Metropolitan University of London

Τηλ.: 697-3560270

E-mail: maa025@hotmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/smartdiet.gr

Διαβάστε επίσης: