ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Εσείς, κατεβάσατε την «έξυπνη» εφαρμογή μας;

Ερχόμαστε πιο κοντά σας, με τη νέα εφαρμογή του ιατρείου μας, που δημιουργήσαμε για εσάς!!!

Για να είστε σε άμεση επαφή με το γιατρό

Για να ενημερώνεστε με πρακτικές συμβουλές σε κάθε περίσταση (εγκυμοσύνη, θηλασμός, υπογονιμότητα κ.α.)

Για να λαμβάνετε όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα μας, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεστε!!!

iOS συσκεύες: https://itunes.apple.com/gr/app/panagiotes-psathas/id967804092?mt=8
Android συσκεύες: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jupitee.psathas

Ενδιαφέροντα Νέα

Διεθνής διάκριση και αναγνώριση για τους συνεργάτες της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life – ΙΑΣΩ.

Για την πολύ σημαντική ερευνητική εργασία του πάνω στην καινοτόμο τεχνική της Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου ή αλλιώς Spindle Transfer (MST), βραβεύτηκε στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM), ο επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute Of Life – ΙΑΣΩ, ερευνητής εμβρυολόγος Nuno Costa Borges.

Τα αποτελέσματα της σημαντικής αυτής ερευνητικής προσπάθειας παρουσιάστηκαν στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM Scientific Congress & Expo,2017) η οποία διεξήχθη από τις 28 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο San Antonio του Texas. Δώδεκα συνολικά επιστημονικές εργασίες, μεταξύ εκατοντάδων από ερευνητικές ομάδες παγκοσμίως, έφτασαν στην τελική ευθεία για να βραβευτεί τελικά μόνο αυτή της ερευνητική ομάδας του Nuno Costa Borges.

Η επιστημονική ομάδα της Μονάδας Institute Of Life – ΙΑΣΩ και ο διεθνούς φήμης ερευνητής Nuno Costa Borges έχουν στενή ερευνητική συνεργασία τον τελευταίο χρόνο, πάνω στη μέθοδο Spindle Transfer, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να βοηθήσουν πολλά ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας στη χώρα μας!